Właściwości ALLNUTRITION Redcurrant In Jelly 1000g:
- Pyszna czerwona porzeczka w delikatnym żelu
- Do bezpośredniego spożycia i do zapiekania
- 80% zawartość owoców!
- Bez dodatku cukru
- Bez dodatku aspartamu
- Słodzone erytrytolem
- Idealny dodatek do deserów
Redcurrant In Jelly 1000g od Allnutrition – pyszna frużelina na bazie czerwonej porzeczki z kawałkami owoców!
ALLNUTRITION Redcurrant In Jelly to inaczej porzeczka w żelu tzw. Frużelina, powstaje z najwyższej jakości owoców. Redcurrant in Jelly to delikatny żel, przypominający nieco kisiel, w którym zostały zanurzone całe owoce czerwonej porzeczki.
ALLNUTRITION Redcurrant In Jelly możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.
Czerwona porzeczka, która jest głównym składnikiem frużeliny posiada szerg właściwości zdrowotnych, reguluje pracę jelit, ogranicza obecność cukru we krwi, zwiększa odporność organizmu, zwiększa apetyt, zawiera mnóstwo witamin takich jak, witamina C, A, E, PP i K.
Sposób użycia Redcurrant In Jelly Allnutrition 1000g:
W zależności od indywidualnego zapotrzebowania.
UWAGA!!! Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętych opakowaniach.
Składniki Redcurrant In Jelly Allnutrition 1000g:
Wielkość opakowania: 1000g
czerwona porzeczka (80%), substancja słodząca: erytrytol, woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, koncentrat aronii, czarnego bzu i jabłka; substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancja słodząca: sukraloza
Zawartość
W 100g
%RWS
Wartość energetyczna
51 kcal
*
Tłuszcz
0,2 g
*
w tym kw. tł. nasycone
0,1 g
*
Węglowodany
18 g
*
w tym cukry
0,3 g
*
w tym poliole
10 g
*
Błonnik
6,2 g
*
Białko
0,9 g
*
Sól
0,02 g
*
%RWS – referencyjna wartość spożycia