ALLNUTRITION PROTEIN CHOCOLATE 100 g
OPAKOWANIE: 100 G, BIAŁKO: 26-27 G, CUKRY: 11 G
PYSZNA CZEKOLADA Z DODATKIEM BIAŁKA
100G CZEKOLADOWEJ ROSZKOSZY!
KAŻDA CZEKOLADA ZAWIERA 26 - 27% BIAŁKA WYSOKIEJ JAKOŚCI
CZTERY PRZEPYSZNE CZEKOLADY DO WYBORU
SŁODZONE ERYTRYTOLEM
RĘCZNIE ROBIONE
ALTERNATYWA DLA PRODUKTÓW Z SUPERMARKETU
IDEALNY WYSOKOBIAŁKOWY SMAKOŁYK DO ZASPOKAJANIA TWOJEJ CHĘCI NA CZEKOLADĘ
Lubicie czekoladę? Kto jej nie lubi ? To po nią sięgamy bardzo często mając ochotę na odrobinę słodyczy. Sklepowe czekolady w większości przypadków są nie zdrowe zawierające pełno tłuszczów trans i innych chemicznych dodatków a na pewno nie są fit.
ALLNUTRITION - Protein Chocolate ma dla Was 4 propozycje czekoladowej słodkości, które będą nie tylko pysznymi, ale i zdrowszymi zamiennikami tego przysmaku.
Czekolada zawiera ponad 600 substancji, które pozytywnie działają na zdrowie. Ponadto czekolada posiada wiele wartościowych składników mineralnych takich, jak magnez, potas, wapń , żelazo a nawet miedź czy cynk. Dzięki swoim wartościom odżywczym, stymuluje układ odpornościowy oraz doskonale poprawiają nastrój. Zawiera ona również cenną teobrominę, która daje podobny efekt jak kofeina.
Czekolada biała jak mleczna ze względu na dodatek mleka w proszku zawiera również białko. Białko zaś przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz jej utrzymania, pomaga również w utrzymaniu zdrowych kości.
Składniki aktywne ALLNUTRITION PROTEIN CHOCOLATE
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 464 kcal
Tłuszcz 35 g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22 g
Węglowodany 32 g
-w tym cukry 11 g
-w tym poliole 22 g
Białko 27 g
Sól 0,3 g
Zalecane porcjowanie
Kiedy przyjdzie ochota na odrobinę słodyczy lub kiedy potrzebujesz nagrody po treningu. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek składnik. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Może zawierać orzechy i jaja.
Składniki: odżywka białkowa (34%) [96% mieszanka białkowa [z mleka] (koncentrat białka serwatki, skoncentrowana maślanka w proszku, izolat białka serwatkowego), substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, substancja słodząca: sukraloza, barwnik: karoteny], tłuszcz kakaowy (29%), substancja słodząca: erytrytol, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa.