Szanowny Kliencie!
Dziś mam do zaoferowania Profesjonalnie Opracowaną Tablicę z Alergenami w formie pdf.
Zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności (…), jesteśmy zobowiązani dołączyć do naszego menu listę alergenów.
ALERGENY NIE SĄ SZKODLIWYMI SKŁADNIKAMI, mogą jedynie wywoływać nietolerancję u osób posiadających alergię na dany składnik.
Po zakupie, tablicę można za-laminować i postawić w widocznym miejscu dla Klientów lub dodać do menu.
Jeśli potrzebujesz dokumentacji indywidualnej dla swojego zakładu patrz inne moje aukcje.
Opracowuję Księgi HACCP GHP / GMP dla Sklepu, Restauracji, Baru, Pubu, Bufetu, Garmażerki, Małej Gastronomi (1 - 2 osobowych, rodzinnych), bazujących na surowcach / półproduktach, Piekarni, Ciastkarni, Cukierni,Apteki, Zakładu Produkcyjnego Wędliny, Masarni itp.
mgr inż. Technolog Biotechnolog Żywności.
Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg. normy ISO 22000: 2005 oraz HACCP wg. Codex Alimentarius.
Na pozostałych moich aukcjach, proponuje kompletne, profesjonalnie opracowane Księgę HACCP, GHP/GMP w formie docx / Word, które można edytować i zmieniać tekst.
Dokumentacja ta jest najmniej wymagająca z pośród oferowanych na ALLEGRO, otwieramy jeden plik i wyświetla się cała księga, nie tak jak u innych, dostajesz 100 pojedynczych kartek i martw się co dalej. Podobnie przy codziennych czynnościach i wypełnianiu Kart Kontroli. Wszystko jasno i czytelnie opisane, poukładane i posegregowane, także wiesz wszystko co robić po kolei.
Wprowadzono innowacyjne rozwiązania, tak aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy przy wypełnianiu (ma 1 punkt krytyczny CCP1)
Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych. Patrz poniżej "Moje Opracowane Księgi HACCP".