BIO wegańskie bazyliowe Pesto z tofu - 130g - Alce Nero
BIO wegańskie bazyliowe Pesto z tofu - 130g - Alce Nero to wyjątkowy dodatek do potraw, łączący tradycję włoskiej kuchni z nowoczesnym podejściem do żywienia. Weganskie pesto z tofu to nie tylko intensywny smak, ale również bogactwo zdrowych tłuszczy i wartości odżywczych.
Co warto wiedzieć o BIO wegańskie bazyliowe Pesto z tofu?
- Wegańskie pesto bazyliowe
- Produkt BIO
- Bez laktozy
- Naturalny skład
- Odpowiednie dla osób na diecie keto i low-carb
BIO wegańskie bazyliowe Pesto z tofu - naturalne, wyselekcjonowane składniki
BIO wegańskie bazyliowe Pesto z tofu to przepyszna pasta bazująca na starannie wyselekcjonowanych składnikach, takich jak świeża bazylią, aromatyczny czosnek, orzechy nerkowca, orzeszki piniowe, naturalne tofu, oliwa z oliwek extra virgin oraz wyśmienite sery: parmezan i pecorino. Ze względu na dużą ilość zdrowych tłuszczy, produkt jest odpowiedni dla osób stosujących dietę ketogeniczną, a także low-carb, umożliwiając cieszenie się smakiem włoskich potraw bez nadmiernego spożycia węglowodanów.
Przepyszny, aromatyczny i autentycznie włoski smak!
Produkt od Alce Nero wyróżnia się intensywnym, świeżym smakiem bazylii, wzbogaconym nutami orzechów nerkowca i orzeszków piniowych. Delikatny czosnek dodaje mu charakterystycznego aromatu, a tofu stanowi dodatkowe źródło białka produktu. Pesto stanowi znakomity dodatek do dań, takich jak makarony, zapiekanki lub pieczywa, wzbogacając je o doskonały smak, charakterystyczny dla tradycyjnego pesto genovese, pochodzącego z Genui we Włoszech.
Skladniki: bazylia* (39%), olej słonecznikowy*, tofu*(10%) (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), oliwa z oliwek extra virgin*(10%), orzechy nerkowca*, sól, orzeszki piniowe* (0,9%)