AJM. OYAKATA WOŁOWINA WASABI 93G..
Oyakata to po japońsku mistrz. Odkryj więc mistrzowski smak daniach Oyakta. Poczuj wyrazisty smak wołowiny z pikantnym Wasabi(chrzan japoński) W daniu z makaronem z sosem.Smacznego! ITADAKIMASU!
PARAMETRY PRODUKTU:
Sposób przygotowania: Bez gotowania
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Składniki: Składniki: Makaron typu noodle (79%): mąka pszenna, olej palmowy, skrobia modyfikowana, sól, substancje spulchniające (węglany sodu, węglany potasu). Sos w płynie (19%): sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), olej słonecznikowy, cukier, wzmacniacze smaku: E621, E635; laktoza z mleka, cebula, aromaty, przyprawy: imbir, chrzan, pieprz czarny, ziele angielskie; ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy; przyprawa warzywna [(warzywa: cebula, marchewka, seler), olej słonecznikowy, cebula, cukier, skrobia kukurydziana, sól, czosnek, pieprz czarny]. Garnisz (2%): szczypiorek, mięso wołowe w kawałkach (0,7%).
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
RSPO - The Roundtable on Sustainable Palm Oil: 1
RSPO - Data ważności licencji lub certyfikatu: 2026-04-12
Temperatura przechowywania min - max: 15 - 35 °C
Waga jednostkowa brutto: 0,13 kg
RSPO - Numer licencji lub certyfikatu: CU-RSPO SCC-845915
WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 2,6 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 2,8 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 1765 kJ
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 234 kcal/100g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 8,7 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 20,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,56 g
Wielkość porcji: 180 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 4,7 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 50,3 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 8,8 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 421 kcal
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce: 981 kJ/100g
.