AGREST KANDYZOWANY 1 KG
Agrest może być przeznaczony do dalszego przerobu dla przemysłu lub rzemiosła cukierniczego do spożycia bezpośredniego. Produkt stosuje się do oblewania czekoladą, do wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Zastosowanie
– dodatek do ciast:
– dodatek do lodów owocowych, tortów, deserów
– wsad owocowy do mas lodowych o różnych smakach przeznaczonych do konfekcjonowania jako lody na patyku, typu „sandwicz”, batony, torty czy rolady
– do dekoracji wyrobów cukierniczych i deserów
– do oblewania w czekoladzie.
Wartość odżywcza 100g
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Wartość energetyczna 1324 kJ/313 kcal
Tłuszcz 1,2g
- w tym tłuszcze nasycone 0,2 g Kraj pochodzenia: Polska
Węglowodany 71,6 g Informacja dla alergików: produkt może zawierać inne orzechy i nasiona, gluten,soję.
- w tym cukry 67,3 g Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Błonnik 6,2 g Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Białko 0,9 g
Sól 0,02g
Informacje o produkcie
Wiśnie pakowane są w przezroczyste opakowania ze struną w celu zachowania świeżości i aromatu.
Informacje o alergenach
Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten.