Adżyka jest przygotowana według najlepszych receptur.Adżyka czerwona jest doskonałym dodatkiem do mięsa i wędlin.
- Składniki: Papryka Chili 65%, Czosnek 17%,zioła, Sól, kwas E260,E211.
- średnie wartości składników odżywczych na 100 g: Wartość energetyczna - 217 / 52 kJ / kcal Tłuszcze - 1,5gr W tym nasycone - 0,4g węglowodany - 5,0 g W tym cukier - 4,2 g białko - 1,9 g Sól - 12 g
- Masa netto: 360g
- Należy spożyć do: patrz na opakowaniu.
- Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od 0 °c do 25 °C i wilgotności względnej powietrza nie przekraczającej 75 %. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
W formularzu zamówienia proszę podać wybrany smak i liczbę.
Zapraszamy do odbioru osobistego we Wrocławiu