Actimel granat-jagoda z wit. C 4x100g
Danone
Actimel o smaku jagoda granat. Mleko fermentowane z L. casei Danone oraz witaminami C, B6 i D.
Parametry produktu
Rodzaj Pitny
Smak Granat
Składniki Składniki: mleko odtłuszczone, płynny cukier, mleko zagęszczone odtłuszczone, śmietanka, przecier jagodowy odtworzony 1 %, sok z granatu z soku zagęszczonego 1 %, dekstroza, koncentrat składników mineralnych z mleka, naturalny aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych, lactobacillus casei danone cncm i-1518: min. 20 miliardów/100g (min. 20 x 109 jtk/100g), witaminy (c, b6, d).
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Belgia
Zawartość netto 400 g
Liczba warstw na palecie 16 warstw (warstwa)
Liczba opakowań konsumenckich 6 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 256 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Pojemność 400 g
Waga jednostkowa brutto 0,43 kg
Wymiar opakowania (SxWxG) 29,8 x 10,5 x 19,8 cm
Waga brutto 2,74 kg
Kod CN 0403 90 91
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 16 op. zb. (DU)
Waga warstwy palety 43,84 kg
Wysokość palety 1,84 m
Typ opakowania konsumenckiego Butelka
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Ilość porcji w opakowaniu 4 szt.
Zawartość soli (ogólnie) 2 %RWS
Zawartość białek (ogólnie) 6 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 10,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 72 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g
Witaminy i składniki mineralne
Wapń 120 mg/100g
Witamina D 1,67 μg/100g
Pirydoksyna (witamina B6) 0,21 mg/100g
Witamina B6 (%RWS) 15 %RWS
Witamina C 12 mg/100g
Witamina C (%RWS) 15 %RWS