AŻ 75% MIĘSA I RYB Z NAJLEPSZYCH REGIONÓW ŚWIATA
Nasze wyjątkowe jedzenie jest przepełnione świeżymi, regionalnymi składnikami i cechuje się niezrównaną różnorodnością mięs. Drób z wolnego wybiegu, całe ryby poławiane w naturalnym środowisku, czerwone mięsa heritage oraz dziczyzna są dostarczane do naszej kuchni NorthStar® codziennie ŚWIEŻE lub SUROWE w proporcjach WholePrey™. Jedzenie ACANA Regionals przygotowane jest zgodnie z Biologicznie Odpowiednimi standardami w nagradzanej kuchni NorthStar®. ACANA Regionals bogata jest w białko - zawiera aż 75% mięsa i 25% owoców i warzyw uprawianych w regionie Alberty.
ACANA REGIONALS Wild Prairie odzwierciedla bogactwo rozległych kanadyjskich prerii, żyznej ziemi oraz krystalicznych jezior i zawiera unikalne, regionalne składniki, które dostarczane są świeże z farm i wód zachodniej Kanady. ACANA REGIONALS to jedzenie, któremu ufają miłośnicy zwierząt na całym świecie. Przepełniona jest białkiem, a uboga w węglowodany zapewniając szczytową formę psom wszystkich ras, na każdym etapie ich życia.
1/2 mięsa w jedzeniu ACANA jest ŚWIEŻA, dostarczając niezbędnych składników w najbardziej odżywczej formie, 1/2 to mięso dehydratyzowane, aby zapewnić bogate źródło białka mięsnego.
ACANA WILD PRAIRE:
-
Kurczak z chowu bezklatkowego - mięso, wątroba, serca, nerki i chrząstki - dostarczane świeże z lokalnych ferm.
-
Indyk z chowu bezklatkowego - mięso, wątroba, serca, nerki, chrząstki - pochodzące z lokalnych ferm.
-
Cały i świeży sandacz - poławiany w krystalicznych jeziorach Kanady.
-
Cały i świeży pstrąg - poławiany w krystalicznych jeziorach Kanady.
-
Jaja ściółkowe - całe i świeże pochodzą z lokalnych farm.
Skład: Świeże mięso kurczaka (9%), świeże mięso indyka (9%), świeże organy kurczaka (wątroba, serce, nerki) (9%), dehydratyzowany kurczak (8%), dehydratyzowany indyk (8%), cały dehydratyzowany śledź (8%), cały groch zielony, cała czerwona soczewica, cała ciecierzyca, tłuszcz z kurczaka (5%), świeże całe jaja (4%), świeży sandacz (4%), świeży pstrąg (4%), świeże organy indyka (wątroba, serce, nerki) (4%), cała zielona soczewica, cała fasola pinto, cały groch żółty, olej z rdzawca (2%), lucerna, dehydratyzowane chrząstki kurczaka (1%), suszony brązowy kelp, świeża dynia, świeża dynia piżmowa, świeży pasternak, świeży jarmuż, świeży szpinak, świeża kapusta sitowata, świeże liście rzepy, świeża marchew, świeże jabłka red delicious, świeże gruszki bartlett, liofilizowana wątroba kurczaka i indyka (0,1%), świeża żurawina, świeże borówki, korzeń cykorii, kurkuma, ostropest plamisty, korzeń łopianu, kwiat lawendy, korzeń prawoślazu lekarskiego, owoce dzikiej róży.
Skład analityczny: Surowe białko 37%, Oleje i tłuszcze 20%, Surowy popiół 7%, Surowe włókno 3%, Wilgotność 10%, Wapń 1,5%, Fosfor 1,1%,