Funkcja:
1. Automatyczne cięcie dzioba: silnik o niskiej prędkości jest kontrolowany przez zasadę fotoelektryczną, a urządzenie transmisyjne napędza elektryczne ostrze grzewcze, aby poruszać się w górę iw dół, aby przeciąć dziób.
2. Regulacja temperatury noża: Przełącznik taśmowy 0-6 służy do szybkiego wykonywania prac zaciskowych i hemostatycznych. Czas zatrzymania noża w celu zatrzymania krwawienia można regulować w zakresie od 0 do 4 sekund.
3. Długa żywotność: kontrola fotoelektryczna wewnętrznych szczelin silnika zapewnia ciągłą pracę łamania dziobów w sezonach o wysokiej temperaturze i przedłuża żywotność silnika.
4. Główna funkcja: Skutecznie zapobiegaj dziobaniu się piskląt, zmniejszaj marnotrawstwo paszy i poprawiaj tempo karmienia drobiu.
5. Urządzenia dla drobiu: małe, lekkie, łatwe w obsłudze, bezpieczne i wydajne, co jest najlepszym wyposażeniem ferm drobiu.
Specyfikacja:
- Typ artykułu: Debeaker z kurczaka
- Materiał: żelazo
- Waga: ok. 6700 g / 236,3 uncji
- Rozmiar produktu: ok. 27x16x13,7 cm / 10,6x6,3x5,4 cala
- Szybkość łamania dzioba: ≤1800 piór/godz
- Czas zatrzymania ostrza: regulowany w zakresie 0-4 sekund
- Red Hot Czas Ruchu Noża: Mniej niż 30 sekund
- Regulacja temperatury noża: 0-6 Przełącznik biegów
- Przeznaczenie: nadaje się do cięcia dzioba kurczaka, szybkiego cięcia dzioba w celu zatrzymania krwawienia
Jak używać:
- 1. Obróć przycisk regulacji napięcia, by obserwować czerwone ciepło noża. W normalnych warunkach temperatura noża powinna być dostosowana do koloru od lekko czerwonego do pomarańczowo-czerwonego, a rzeczywista regulacja temperatury noża powinna być zgodna z rozmiarem każdego kurczaka.
2. Po podgrzaniu ruchomego noża do czerwonego koloru jest on kluczem do natychmiastowego uruchomienia silnika i turbiny wiatrowej.
- 3. Wybierz lekko przesuwający się otwór na nóż odpowiednio do wielkości kurczaka, a następnie lewą ręką chwyć dwie łapy podnoszące kurczaka, naciśnij kciukiem prawej ręki tył głowy kurczaka, wciśnij wskaźnik palcem na gardle kurczaka, a następnie włóż dziób kurczaka w otwór na nóż, czekając, aż ruchomy nóż opadnie. Powinieneś zaczekać 2–3 s, a przestanie krwawić.
4. Jeśli okaże się, że nóż jest gorący, ale nie czerwony, należy najpierw sprawdzić, czy nóż jest dobrze dokręcony. Następnie sprawdź skalę tlenku na nożu. Jeśli zgorzelina tlenkowa jest zbyt gruba, użyj drobnego szmerglowego płótna, aby usunąć zgorzelinę.
5. Ze względów bezpieczeństwa 3-żyłowy przewód zasilający tej przecinarki powinien stykać się z podłożem.
- 6. Wyjmij przełącznik zasilania na czas używania i wyłącz klucz. Gdy rękojeść noża jest zimna, przykryj ją plastikową ściereczką lub plastikową torbą, aby zapobiec zakurzeniu lub zamoczeniu.
7. Przekładnię narzędzia należy regularnie smarować.
Lista pakietów:
- 1 x obieraczka do kurczaka
- 1 x Instrukcja
- 2 x Ostrze