:)
Sok w worku o pojemności 3000 ml z kranikiem do wygodnego nalewania
Termin ważności soków wynosi 10 miesięcy od daty produkcji. Produkujemy nasze soki co 2-3 dni :). Po otwarciu sok zachowuje świeżość i przydatność do spożycia przez 30 dni przy przechowywaniu w lodówce oraz do 14 dni przetrzymywany w temperaturze pokojowej (np. na blacie kuchennym).Sok może być naturalnie mętny i zawierać osad, co świadczy o obecności cząstek miąższu owocowego. Przed spożyciem należy wstrząsnąć.
Sok NFC (Not From Concentrate/nie z koncentratu) jest w pełni naturalny, wyprodukowany poprzez bezpośrednie tłoczenie (wyciskanie) świeżych owoców lub warzyw. Soki są w 100% naturalne, bez dodatku cukru i innych substancji słodzących, bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów. Owoce i warzywa przeznaczone do produkcji soków pozyskujemy wyłącznie od zaufanych dostawców, z wyselekcjonowanych upraw oraz własnych sadów.
- Naturalnie mętny
- Bez dodatku cukru
- Tłoczony z całych owoców
- Bez konserwantów
NATURALNY SOK GRANAT 100%
SKŁAD: 100 % SOKU Z GRANATU
Zalety soku z Granatu:
- pomaga regulować ciśnienie krwi oraz poziom glukozy;
- zapobiega chorobom układu krążenia oraz chorobom serca;
- wspomaga odchudzanie i oczyszcza;
- wspomaga odporność organizmu;
- obniża poziom złego cholesterolu;
- działa przeciwzapalnie;
- poprawia pamięć;
- działa moczopędnie;
- usuwa z organizmu wolne rodniki;
- zapobiega miażdżycy;
- pomaga w leczeniu miażdżycy.
Termin ważności soków wynosi 6-8 miesięcy od daty produkcji. Po otwarciu sok zachowuje świeżość i przydatność do spożycia przez 30 dni przy przechowywaniu w lodówce oraz do 14 dni przetrzymywany w temperaturze pokojowej (np. na blacie kuchennym).Sok może być naturalnie mętny i zawierać osad, co jest świadczy o obecności cząstek miąższu owocowego. Przed spożyciem należy wstrząsnąć.
Tłocznia Szymanowice rodzinna firma umiejscowiona przy Wiśle pod Warszawą. Niegdyś gospodarstwo rolne zajmujące się tylko sadownictwem. Dzisiaj poszerzyliśmy naszą działalność o tłoczenie naturalnych soków, zarówno warzywnych jak i owocowych. Zaopatrujemy się w jabłka z naszego gospodarstwa oraz lokalnych sadowników.