+48515742158
+48515742158
+48515742158
+48515742158
+48515742158
KONTAKT TYLKO TELEFONICZNY !!!
LICYTACJA 5szt OD 1zł !!!!!!!!!!
WYPRZEDAŻ PRODUKTÓW PO LIKWIDACJI SKLEPU OKAZJE 100% GWARANCJI
MADE IN GERMANY. WIELKIE RABATY DLA KUPUJĄCYCH W WIĘKSZYCH ILOŚCIACH !!!!
100% IZOLAT SERWATKI ZERO - TOREBKA 750G - CZEKOLADA
Najwyższej jakości źródło białka najwyższej jakości!
Maksymalne stężenie białka do 98 g (i.Tr.)!
Doskonała rozpuszczalność - 100% natychmiastowa!
100% naturalny!
Najlepsza biodostępność!
Smakuje słodzony stewią!
Idealny dla sportowców wyczynowych!
Doskonały aminogram!
Niska zawartość tłuszczu!
Neutralny, przyjemnie łagodny smak! (w neutralnym)!
Bez cukru (w neutralnym)!
Izolaty białka serwatkowego
Czyste białko serwatki izoluje od IronMaxx®
Gry w Lidze Mistrzów!
Izolat białka ZERO od IronMaxx® części o stężeniu białka do 98% (w przeliczeniu na suchą masę) jednego z najwyższych produktów serwatkowych jakości dostępnych na rynku niemieckim. Szukając źródła białka o wysokiej czystości , które jest bardzo szybko dostępne dla mięśni i zapewnia optymalną opiekę, nieuchronnie natkniesz się na izolat białka serwatki ZERO firmy IronMaxx®. Do 98% czystego białka, mniej niż 2% tłuszczu i całkowicie bez (odmiana: neutralna) lub prawie bez węglowodanów (wszystkie inne smaki), tj. Bez cukru, a także bez laktozy ... czyli absolutnie premium, to znaczy Liga Mistrzów wśród preparatów białkowych!
Ale czym dokładnie jest izolat białka serwatki?
Co to jest izolat białka serwatki?
Wiadomo, że białka serwatkowe lub białka serwatkowe pochodzą z serwatki wytwarzanej podczas produkcji sera w mleczarni. Serwatka jest doskonałym źródłem białka o wysokiej wartości biologicznej. Białko serwatkowe w izolatach białka serwatkowego zawiera wszystkie niezbędne aminokwasy niezbędne do wzrostu i regeneracji mięśni podczas szczytowych wyników sportowych.
Izolaty białka serwatkowego otrzymuje się przez mikrofiltrację. W tym procesie bardzo cienkie membrany ze stali nierdzewnej oddzielają czyste białko serwatki od niepożądanych innych substancji, takich jak cukier mleczny (laktoza) i tłuszcze mleczne (zwłaszcza olej tłuszczowy, kwas mirystynowy i kwas palmitolowy). Jest praktycznie izolowany. Następnie izolat serwatki delikatnie usuwa się z cieczy za pomocą specjalnego procesu gorącym powietrzem, aż powstanie czysty proszek: czysty izolat białka serwatki. O czystości do 98% (w tr.) Jest znacznie powyżej czystości koncentratu serwatki (70% - 80%), który jest tańszy w filtrowaniu i produkcji.
Izolaty białka serwatkowego - lukier na torcie
Jeśli nie podoba Ci się neutralna wersja czystego białka serwatkowego, mamy obecnie do wyboru pięć smaków. Aby uzyskać idealny smak, IronMaxx® Whey Protein Isolate nabiera nieco smaku i słodzika pod koniec produkcji. Whey Isolate ZERO firmy IronMaxx® wykorzystujewysokiej jakości ziołową stewię do słodyczy . Dostępne są smaki: waniliowy, truskawkowy, czekoladowy i marakui. Dla Kulturystów, którzy potrafią się obejść bez smaku i słodzika, Shake Isolate Whey jest również dostępny w wersji „neutralnej”.
Zalety w skrócie:
- Do 98% izolatów białka serwatkowego z dużą ilością BCAA *
- laktozy
- bezcukrowe
- Najwyższa dawka niezbędnych aminokwasów
- Szybkie wchłanianie w ciele
- Niskotłuszczowy preparat z wodą
- Wysoka rozpuszczalność
* BCAA: aminokwasy rozgałęzione = aminokwasy rozgałęzione, które nie muszą być syntetyzowane w wątrobie, ale są natychmiast dostępne dla mięśni.
Właściwości produktu | Uwaga dla alergików
Bez aspartamu, bez żelatyny, bez glutenu, bez drożdży, bez konserwantów. Może zawierać śladowe ilości jaj, łubinu, soi i glutenu.
Zalecenia dotyczące przygotowania i spożycia
Dodaj 25 g proszku (około 2 czubate łyżki stołowe) i 250 ml zimnej wody do słoika blendera i wstrząśnij przez 20 sekund.
Pij do 4 porcji dziennie. Zaleca się jeść przed sportem lub zawodami, bezpośrednio po treningu i przed snem.
wskazówka
Trzymać z dala od ciepła, wilgoci i światła słonecznego.
Izolat białka serwatkowego ( MILK ) (zawiera emulgator lecytynę SOJA ), kakao w proszku znacznie odolejone , aromat, zagęszczacz (guma ksantanowa), środek słodzący (sukraloza, glikozydy stewiolowe).
Może zawierać śladowe ilości LUPINU , GLUTENU i EI .
Tabela wartości odżywczych i składniki:
- , Na 100 g, Pro 25g
- energia, 1610 kJ / 379 kcal, 402 kJ / 95 kcal
- tłuszcze, 2,3 g, 0,6 g
- z tego nasycony, 1,4 g, 0,4 g
- węglowodany, 2,2 g, 0,6 g
- w tym cukier, 0 g, 0 g
- białko, 85,0 g, 21,3 g
- sól, 1,21 g, 0,30 g
Aminokwasy na 100 g białka
- izoleucyna *: 5400 mg
- leucyna *: 11900 mg
- lizyna *: 11100 mg
- walina *: 5600 mg
- fenyloalanina *: 3500 mg
- treonina *: 4400 mg
- metionina *: 2300 mg
- tryptofan *: 2700 mg
- glutamina: 16500 mg
- asparaginę: 11100 mg
- arginina: 2300 mg
- proline: 4400 mg
- seryna: 2700 mg
- alaninowej: 4700 mg
- glicyny: 1600 mg
- tyrozynowej: 3500 mg
- histydyna: 2200 mg
- cysteina: 3000 mg
* Niezbędny aminokwas