Opis:
Wykonany z , nieprzywierający, elastyczny do łatwego wyjmowania wypieków.
Idealny do grillowania, do gotowania, takich jak kurczak, jajka, ryby, warzywa, steki, krewetki i grillowany ser.
Nie tylko do grillowania na zewnątrz, ale także do restauracji i domu.
Odporny na wysokie temperatury, nadaje się do grillowania.
Łatwe do czyszczenia i przechowywania go, ponieważ można go zwinąć.
Specyfikacja:
Materiał:
Kolor: Czarny
Rozmiar: Ok. 400 × 330 × 0,2 mm / 15,7 × 13,0 × 0,00787 cala
Odporność na ciepło: do ciągłego użytkowania w temperaturze od -70 do 260 ℃, temperatura przejściowa może osiągnąć 380 ℃.
Nieklejąca: powierzchnia jest pokryta PTEE, bardzo gładki, nieprzywierający podczas gotowania.
Łatwy do czyszczenia, wystarczy zwykłe domowe czyszczenie i moczenie przez chwilę.
Długa żywotność, może być używany wielokrotnie, co najmniej 100 razy.
Bezpieczeństwo, zdaj certyfikację przez LFGB i FDA testowanie i certyfikację żywności, spełniaj standardy importowe Europy i USA.
Główne zastosowania:
Używane do podgrzewania żywności:
1. Przytnij matę do rozmiar i kształt jaki potrzebujesz za pomocą nożyczek.
2.Połóż go na powierzchni patelni, naczyń lub innych pojemników.
3.Połóż żywność na macie.
4.Po upieczeniu żywności ostudź, a następnie wyjmij matę, wyczyść matę.
Używane jako maty do piekarnika:
1.W przypadku piekarnika elektrycznego: umieść matę na dole lub na najniższym ruszcie piekarnika elektrycznego.
2.Dla piekarnika elektrycznego. piekarnik parowy: połóż matę na najniższym ruszcie, ale tak nie można go umieścić bezpośrednio na dnie!
3. Do wstępnej obróbki powierzchni: ze względu na swoją nieprzywierającą funkcję może być używany do stołu warsztatowego do obróbki ciasta.
Pakiet zawiera:
1/2/3/5 sztuk mat do grillowania