. Termometr do Mięsa Szynkowar Wędzarnia Grill
Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest bezrtęciowy, co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania.
Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in. wołowina, baranina, drób itp.). W zestawie skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada praktyczny "klips" jak w długopisie.
Specyfikacja przedmiotu
- zakres pomiaru: 0-120 stopni Celsjusza
- wymiary (dł/szer): 11x5,2cm
- waga: 35g
W ZESTAWIE
- termometr
- skuwka do chowania sondy
- Towar spełnia wymagania Unii Europejskiej - posiada certyfikat CE
TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘSA
- doskonały analogowy termometr
- bezrtęciowy
- zakres pomiaru: 0-120 stopni Celsjusza