Opis szczegółowy
Szprot podwędzany w oleju
Parametry produktuSkładniki: Szprot podwędzany (szprot, sól, ocet spirytusowy, aromat dymu wędzarniczego) 50%, olej rzepakowy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 170 g
Liczba warstw na palecie: 15 warstw (warstwa)
Wymiar opakowania (SxWxG): 15 x 8,3 x 2,3 cm
Liczba opakowań konsumenckich: 3825 szt.
Kod CN: 1604 13 90
Waga brutto: 3,1 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 17 op. zb. (DU)
Wysokość palety: 1,5 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 255 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
Masa netto sztuki (po odcieku): 85 g
Waga jednostkowa brutto: 0,2 kg
AlergenyJaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
PrzechowywaniePakowanie w atmosferze chronionej: Nie
Sposób przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywczaZawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 535 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 55 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 4,8 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,6 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 10 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2207 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g