Siatka CLASSIC 100/36
do wędzenia, peklowania, gotowania domowych wyrobów - szynek, baleronów oraz innych specjałów. Mięsa najlepiej nadziewać w siatki za pomocą odpowiedniej średnicy rur - tub. W pierwszej kolejności naciągamy siatkę na rurę o średnicy nie większej niż 100mm, następnie związujemy koniec siatki. Następną operacją jest uformowanie i przepchnięcie mięsa przez naszą rurę sukcesywnie naciągając siatkę na mięsku.
Kaliber - średnica siatki 100mm z 36 oczkami na obwodzie.
Ilość w rolce 50m.
Siatka posiada atest PZH.
Aby siatka ta zachowała swoje właściwości powinna być przechowywana w suchym, przewiewnym miejscu, w temperaturze od 4°C do 25°C, maksymalnie do 36 miesięcy. Wytrzymałość termiczna siatki CLASSIC w przypadku gotowania wynosi 120°C, natomiast w przypadku pieczenia, siatka posiada wzmocniony oplot gumy, dzięki czemu jej wytrzymałość termiczna wynosi 240°C.
W ofercie posiadamy również termometry, drożdże gorzelnicze , drożdże winiarskie oraz inne akcesoria do wyrobu wędlin i alkoholi.
Przy zakupach na kilku aukcjach wszystkie zakupione artykuły będą w jednej paczce.
Uwaga: wszystkie artykuły posiadamy w magazynie, a zamówienia do Klientów realizujemy na bieżąco - codziennie od poniedziałku do piątku.
Zapraszam na pozostałe moje aukcje