Przedstawiamy Państwu holenderski SER GOUDEN EEUW
▶️Ser powstał z mleka krowiego, dojrzewał minimum 3 lata co od razu widać po jego kolorze i strukturze.
▶️Ser jest twardy, wyraźny i bogaty w smaku.
▶️Jego konsystencja jest krucha i mocno zmineralizowana,
OBECNIE SER JEST BARDZO TWARDY, NIE MA MOŻLIWOŚCI GO UKROIĆ, PAKOWANYJEST W FORMIE ROZKRUSZONEJ.
W MOJEJ OCENIE JEST ON NIECO STARSZY NIŻ 3 LATA.
Podawać go możemy na desce serów w postaci pokruszonej lub pokrojonej w kostkę
Na aukcji proponujemy kawałek sera o wadze około 300g.
Do serów dojrzewających, dodajemy holenderski papier przeznaczony do przechowywania serów.
Po otwarciu z opakowania próżniowego, rekomendujemy przechowywanie naszych serów właśnie w tym papierze.
Proszę nie przechowywać serów w pudełkach do tego nie przeznaczonych, czy też foliach - może to powodować szybsze zepsucie sera.
Przy zakupie kilku sztuk, ser ukroimy w jednym kawałku np. kupisz 2 szt po 300g , otrzymasz kawałek 600g itp.
Jeśli życzysz sobie ser pokrojony, proszę o informację w komentarzu, wtedy otrzymasz np 2 szt po 300 g.
---
Do serów dojrzewających, dodajemy holenderski papier przeznaczony do przechowywania serów.
Po otwarciu z opakowania próżniowego, rekomendujemy przechowywanie naszych serów właśnie w tym papierze.
JEŚLI SER ROZWAKUJE SIĘ W TRANSPORCIE LUB PODCZAS PRZECHOWYWANIA KONIECZNIE PROSZĘ PRZEŁOŻYĆ SER W ZAŁĄCZONY PAPIER.
--
Proszę nie przechowywać serów w pudełkach do tego nie przeznaczonych, czy też foliach - może to powodować szybsze zepsucie sera.
W okresie letnim, kiedy temperatury na zewnątrz są wysokie -Nie wysyłamy serów jeśli nie ma możliwości dostawy na następny dzień, zwłaszcza na weekendy, przed wolnym dniem/świętem oraz z dostawą w soboty.
---
Waga podana w aukcji może się różnić o około 5% poniżej oraz powyżej deklarowanej. Zwykle staramy się aby było powyżej. Wynika to z tego że każdy ser kroimy ręcznie z całej głowy lub kawałka sera, przed wysyłką.
Sery przygotowujemy na bieżąco , jedynie weekendowe zamówienia zaczynamy kroić i pakować próżniowo w piątek i sobotę.
Składniki:
▶️mleko krowie pasteryzowane
▶️sól
▶️podpuszczka mikrobiologiczna
▶️kultury bakterii kwasu mlekowego
▶️konserwant azotan sodu (E251)
▶️barwnik - karoteny
Wartość energetyczna w 100g:
1762KJ/420kcal
tłuszcze 34.99g
- w tym nasycone 23.79g
sól 1.97g
sód 0.788g
wapń 0.867
białko 26.76g
kwasy organiczne 1g
Zawartość tłuszczu w suchej masie 48%
Wyprodukowano w Holandii
Jak przygotujemy Państwa ser?
Odkroimy go z głowy sera , zważymy i zapakujemy próżniowo. Następnie spakujemy do pudełka i zgodnie z wybraną metodą dostawy - wyślemy.
W okresie letnim kiedy temperatury są wysokie do kartonu dołożymy zamrożone wkłady żelowe które zabezpieczą ten cenny ładunek przed zbyt wysoka temperaturą.
Z Państwa strony pozostanie tylko odebrać od kuriera lub z paczkomatu tą serową przesyłkę i cieszyć się jej wyjątkowym smakiem.
Jesteśmy stacjonarnym sklepem specjalistycznym z serami.
Zapraszamy do odwiedzenia nas w Rzeszowie, w Galerii Rzeszów (poziom -1).
W ofercie posiadamy w ciągłej sprzedaży około 100 rodzajów serów, akcesoria, dodatki w postaci dipów, konfitur oraz sosów.
Do tego bardzo duży wybór belgijskich piw które idealnie komponują się z naszymi serami.
SERdecznie zapraszamy na pozostałe nasze aukcje
--
Przed zakupem proszę zwrócić uwagę na warunki zwrotów oraz dostaw.
DOSTAWY SMART DO PACZKOMATÓW INPOST- WYSYŁAMY OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU
DOSTAWY KURIERSKIE, DPD, UPS , ONE BOX, INPOST I INNE - WYSYŁAMY OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU
W przypadku serów, czyli produktów szybko psujących się, nie ma możliwości zwrotów.
---
--
Przed zakupem proszę zwrócić uwagę na warunki zwrotów oraz dostaw.
W przypadku serów, czyli produktów szybko psujących się, nie ma możliwości zwrotów.
Proszę o sprawdzanie warunków dostaw, sery wysyłamy od PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU.
--
Waga podana w aukcji może się różnić o około 5% poniżej oraz powyżej deklarowanej. Zwykle staramy się aby było powyżej. Wynika to z tego że każdy ser kroimy ręcznie z całej głowy lub kawałka sera, przed wysyłką.
Sery przygotowujemy na bieżąco , jedynie weekendowe zamówienia zaczynamy kroić i pakować próżniowo w piątek i sobotę.
W okresie letnim, kiedy temperatury na zewnątrz są wysokie - Nie wysyłamy serów jeśli nie ma możliwości dostawy na następny dzień, zwłaszcza na weekendy, przed wolnym dniem/świętem oraz z dostawą w soboty.