Numer : HENDI 232187Profesjonalna schładzarka szokowa Hendi Schładzarki szokowe to urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw Urządzenie rekomendowane jest dla restauracji firm cateringowych czy domów weselnych. Cechy produktu:– urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw– obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej– komora wewnętrzna z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie– komora z prowadnicami na GN 1/1 i blachy piekarnicze 600x400mm– izolacja o grubości 60mm z poliuretanu, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem, co gwarantuje wysoki współczynnik izolacji termicznej– górna pokrywa zdejmowana– automatycznie domykające się drzwi z uszczelką magnetyczną– elektroniczny panel sterowania i kontroli danych– sonda w zestawie– system schładzania/zamrażania wymuszony wentylatorem– bezproblemowa praca w temperaturze otoczenia do +43C i wilgotności względnej powietrza do 65%– środek chłodniczy: R404A/R507– możliwość schładzania od +70C do +3C (90 minut) od +70C do -18C (240 min.) lub w określonym czasie bez podania końcowej temperatury– regulowane nóżki ze stali nierdzewnej– pojemność komory: 10x GN 1/1 lub 10 blach 600x400 mm– wymiary wew komory: 610x410x760 mm– 10 par prowadnic z odstępem co 70 mm– wydajność przy schładzaniu do +3C: 25 kg– wydajność przy zamrażaniu do -18C: 20 kgParametry:– wymiary w mm: 750x740x(H)1260– waga w kg: 90– pojemność komory: 10 x GN 1/1 lub 10 blach 600x400mm– moc (w): 1490– napięcie (V): 230
SKU PRODUKTU: 189415 | SKU WARIACJI: W199312