Maszynka ręczna do mielenia mięsa Nr 22 KAMILLE KM-6525
Maszynka do mielenia mięsa Kamille doskonale sprawdzi się w kuchni także do rozdrabniania suchego pieczywa na bułkę tartą lub przygotowywania farszu na pierogi. Maszynka obsługiwana jest ręcznie, więc sam dostosujesz tempo pracy w zależności od swoich możliwości i rodzaju rozdrabnianych produktów. Bardzo pomocne akcesorium w Twojej kuchni.
Właściwości:
- solidna maszynka, która zapewni długoletnie użytkowanie
- montowana jest bezpośrednio do blatu
- bardzo prosta i łatwa w obsłudze
- wykonana z odlewu żeliwnego
- pokryta została nierdzewnym ocynkiem
- odpowiednia do mielenia mięsa jak również robienia przecierów owocowych
- prosta zarówno w montażu, jak i demontażu
- bardzo łatwa w czyszczeniu
Zestaw zawiera:
- maszynka do mielenia rozmiar "22"
- korba z uchwytem drewnianym
- nożyk
- uchwyt (grubość blatu do 4 cm)
- śruba dokręcająca
- cztery rozmiary sita do mielenia (rozmiary oczek - 3, 5, 8, 40 mm)
- trzy lejki do nadziewania kiełbas (średnica -15, 20, 22 mm)
- kolorowe opakowanie