Rabarbar w czekoladzie creamy BIO 200g
marka: Cocoa
Rabarbar w czekoladzie creamy BIO 200g
Rabarbar oblany czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca. Produkt odpowiedni dla wegan.
Składniki
czekolada* 50 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakaowca*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój kokosowy*, wanilia Bourbon*), rabarbar* 50 % (rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa min. 47 %.
Alergeny
Produkt może zawierać inne ORZECHY.
Tabela wartości odżywczych Wartość energetyczna
w 100g produktu
483kcal
2 016kJ
Tłuszcz, w tym: 27g - kwasy tłuszczowe nasycone 15g Węglowodany, w tym: 55g - cukry 54g Błonnik 5g Białko 4g Sól 0,1g Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Polska