Przecier pomidorowy SICA 2500 g
Produkowany wyłącznie z najwyższej jakości pomidorów dojrzewających w blasku gorącego, włoskiego słońca.
Przecier pomidorowy stanowi jeden z głównych składników używanych do tradycyjnych włoskich dań. Może służyć zarówno, jako baza do pizzy, zup oraz sosów makaronowych, a także wielu innych, również polskich potraw.
Szczelna puszka przedłuża trwałość produktu, gwarantując maksymalną świeżość.
Pochodzenie pomidora: Włochy
Składniki: pomidor, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Waga netto: 2500 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100g
- Wartość energetyczna 81Kj - 19kcal
- Tłuszcz 0,1g
- Węglowodany 3,0 g (w tym cukru 3,0)
- Błonnik 0,9g
- Białko 1,1 g
- Sól 0,10 g