Opis szczegółowy
Wędzona szynka produkowana we Włoszech z mięsa wieprzowego hodowanego w UE, min. dojrzewa 9 miesięcy. Pokrojona w plastry i wyrzucona na tackę z przekładanymi plastrami. Jednostka jest tworzona przez sztywną termoformowaną tacę
Parametry produktuRodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Surowe
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Składniki: 100g produktu wyprodukowano ze 140g mięsa wieprzowego. składniki: mięso wieprzowe (ue), sól, substancja konserwująca: azotan potasu (e252)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Włochy
Zawartość netto: 500 g
Wymiar opakowania (SxWxG): 20 x 24 x 3 cm
Waga brutto: 3,12 kg
Waga warstwy palety: 46,8 kg
Waga jednostkowa brutto: 0,52 kg
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 7 °C
Liczba opakowań konsumenckich: 450 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 15 op. zb. (DU)
Kod CN: 0210 19 81
Wysokość palety: 97 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 75 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 5 warstw (warstwa)
AlergenyNasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaJednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 235 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 14 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 0,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 6,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 5,5 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje o zawartościZawiera substancje konserwujące: Tak