Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 150,00 zł
- Włochy. Przewodnik National Geographic Tim Jepson /POWYSTAWOWA/
- 159,99 zł z dostawą
- 53,21 zł
- SQL dla analityków danych. Tworzenie zbiorów...
- 63,20 zł z dostawą
- 41,22 zł
- SYGNALISTA A OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH PRACA ZBIOROWA
- 51,20 zł z dostawą
Profesjonalny HACCP/GHP/GMP z danymi firmy. (2044424213)
Opis
Witam Na Mojej aukcji!
Problem z Sanepidem? JEŚLI SANEPID WYMAGAŁ OD CIEBIE WPROWADZENIE SYSTEMU HACCP, Sporządzamy dokumentację dla systemu HACCP, GMP, GHP .
MY GO ZA CIEBIE ZROBIMY! Nasza firma zajmuje się opracowaniem dokumentacji ds. HACCP tak zwane Księgi HACCP, dla takich obiektów jak np. hurtownie, sklepy spożywcze, mała gastronomia, restauracje,etc.
Przedmiotem aukcji jest wykonanie na Państwa zamówienie indywidualnej dokumentacji GHP / GMP / HACCP
Dokumentacja jest przygotowana w porozumieniu z Państwem i nie wymaga od Państwa, w przeciwieństwie do wielu „przykładowych” opracowań, ŻADNYCH CZYNNOŚCI, oprócz późniejszego prowadzenia rejestrów. WYSYŁKA E-MAILEM GRATIS. ZAPIS NA PŁYTĘ CD I WYSYŁKA-GRATIS
Otrzymacie Państwo na e-mail profesjonalnie opracowane i wypełnione Księgi z danymi Waszego lokalu, sklepu, pizzerii lub gastronomii : · Księge HACCP- procedury, karty kontrolne, gotowe schematy technologiczne, szczegółowo omówione zagrożenia wraz z analizą, · Księge GHP/GMP wraz z instrukcjami · Rejestry Jeżeli pragniecie bez stresu przyjąć kontrolę, stosować standardy obowiązujące w Unii Europejskiej przez co zyskacie zaufanie i szacunek klientów, namawiamy gorąco do skorzystania z naszej oferty!
Opracowana księga HACCP zawiera tylko i wyłącznie najważniejsze elementy, które wymaga SANEPID.
Wszystko profesjonalnie opracowane!
CENA tylko 123,00 zł !
Po dokonaniu zakupu należy dokonać przedpłaty i nadesłać informacje :
-Krótki opis swojej działalności wraz z danymi właściciela lub osoby zajmującej się HACCP -Główne grupy potraw /potrawy mięsne, pizza, kebab, naleśniki,etc/
Dokumentacje przygotowujemy według wymogów
Ustawy o Bezpieczeństwie Żywności, Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Jestem Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i dokumentacja HACCP, GHP/GMP jest zbiorem mojej pracy, wdrażanej w kilkudziesięciu firmach branży spożywczej. Dokumentacja ta zgodna jest z aktualnie obowiązującymi przepisami i na pewno przyda Ci się podczas kontroli SANEPIDU Księga HACCP: Księga spełnia wytyczne dyrektyw Unii Europejskiej, wymagań zawartych w Codex Alimentarius oraz wymagań polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID. 1. Profil zakładu 2. Normy związane 3. Definicje 4. Wymagania systemu HACCP 4.1. Odpowiedzialność kierownictwa 4.1.1.a. Polityka bezpieczeństwa żywności 4.1.1.b. Zakres systemu HACCP 4.1.2. Organizacja 4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny 4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia 4.1.2.2. Szef zespołu HACCP 4.1.2.3. Zespół HACCP 4.1.2.4. Szkolenia oraz kwalifikacje: świadomość zasad bezpieczeństwa żywności 4.1.3. Przegląd kierownictwa 4.2. Wymagania systemu HACCP 4.2.1. Wymagania ogólne 4.2.2. Plan HACCP 4.2.3. GMP 4.3. Nadzór nad dokumentami 4.4. Analiza zagrożeń 4.4.1. Wymagania ogólne 4.4.2. Opis produktu 4.4.3. Identyfikacja sposobów zastosowania wyrobu 4.4.4. Schemat procesu, plan sytuacyjny 4.4.5. Identyfikacja oraz ocena zagrożeń 4.5. Kontrola zagrożeń 4.5.1. Określenie środków kontrolnych 4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP 4.5.3. Limity krytyczne dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP 4.5.4. System monitorowania dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP 4.5.5. Działania naprawcze dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP 4.6. Środki GMP 4.6.1. Identyfikacja środków GMP 4.6.2. Dokumentowanie środków GMP 4.7. Działania w systemie HACCP 4.7.1. Zapisy w systemie HACCP 4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym 4.7.3. Informowanie stron oraz wycofanie wyrobu 4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do kontroli, pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi 4.8. Utrzymanie systemu HACCP 4.8.1. Wymagania ogólne 4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP 4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP 5. Lista załączników do Księgi HACCP 6. Dokumenty związane z Księgą HACCP
Wraz z Księgą otrzymasz: Instrukcje GHP/GMP,Karty wykonywanych czynności,Procedury Formularze
Zapraszam na moje aukcje! W dokumentacji przez nas sporządzanej wyznaczono Krytyczne Punkty Kontroli oraz określono ich tolerancję i sposoby monitorowania ,określono działania korygujące, system weryfikacji, dokumentacji i zapisów. |
© AllegroPromo
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.