Termin przydatności w dostawie: Min 3 miesiące
Ajvar z sosem chrzanowym
Cechy
Ajvar z sosem chrzanowym. Pasta warzywna na bazie papryki i bakłażanów. Produkt pasteryzowany.
Do mięs, kanapek, pizzy, tostów, zapiekanek oraz słonych przekąsek
Opis produktu
Składniki:
Ajvar 80% (czerwona papryka (76%), bakłażan (12%), olej słonecznikowy, ocet spirytusowy, koncentrat pomidorowy (2,6%), sól, cukier, przyprawy, ostra papryka), sos chrzanowy 20% (chrzan, woda, cukier, olej słonecznikowy, ocet spirytusowy, sól, białka mleka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancje zagęszczające: guma guar i guma ksantanowa, substancje konserwujące: pirosiarczyn sodu).
Zawiera: Mleko
Sposób przygotowania, stosowania i warunki przechowywania
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Opakowanie
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 195
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Forma pakowania:
Szkło - powszechnie recyklingowane