- panel sterowania manualny
- nawilżanie komory STEAM.Plus
- maksymalna temperatura 260 st. C
- 2 prędkości wentylatora
- opcjonalnie możliwość przełożenia drzwi
- system obiegu powietrza w komorze gwarantuje równomierną temperaturę wewnątrz
- 2 prędkości obrotowe wentylatora
- możliwość uzyskania pary już w 48 st. C (100% zaparowania w 90 st. C)
- regulacja zaparowania w zakresie 0-100% co 20%
- system usuwający parę z komory pieca
- system obniżający i stabilizujący temperaturę obudowy pieca do ok 60 st. C
- zmiana kierunku obrotów wentylatora zapewnia równomierne wypieki
- oświetlenie za pomocą żarówek halogenowych
- używać wody o twardości do 6o dH w skali niemieckiej
- pojemność: 12x GN 1/1 (530x325 mm)
- odległość między półkami: 67 mm
- wymiary zewnętrzne (mm): 860x940x1250 (h)
- waga: 112 kg
- moc: 15,8 kW
- zasilanie: 400 V
- kod: 900890
Masz dodatkowe pytania? Chętnie na nie odpowiemy!
Zadzwoń: 790 202 048 lub 533 420 390
Napisz: biuro@gastroprofit.pl
Możliwość odbioru osobistego w Krakowie przy ul. Pasternik 100 (I-piętro)
Chcesz kupić na raty? Wypełnij wniosek:
--> |