- sterowany manualnie (gwarantuje wysoką bezawaryjność)
- idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- bezpośrednie wytwarzanie pary
- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- komora z oświetleniem
- lampki kontrolne poszczególnych funkcji
- czytelny i łatwy w obsłudze panel
- wentylator o zmiennym kierunku obrotów
- demontowane prowadnice
- podłączenie wody: 3/4”
- odległość między prowadnicami: 80 mm
- timer: 0-120 minut
- termostat: +100 do +275 st. C
- moc: 3,2 kW
- zasilanie: 230 V
- waga: 45 kg
- wymiary zewnętrzne (mm): 610x620x660 (h)
- kod Hendi: 225530
Masz dodatkowe pytania? Chętnie na nie odpowiemy!
Możliwość odbioru osobistego w Krakowie przy ul. Pasternik 100 (I-piętro)
Chcesz kupić na raty? Wypełnij wniosek:
--> |