Wielofunkcyjny piec przelotowy Moretti Forni jest urządzeniem gastronomicznym nowej generacji. Cechuje się niezrównaną jakością pieczenia, a przy tym najniższą temperaturą na zewnątrz w swojej klasie. Jest idealnym rozwiązaniem do produkcji ciągłej w pizzeriach.
- Całość z wysokogatunkowej stali nierdzewnej.
- Ściany izolowane.
- Sterowanie elektroniczne.
- Wyświetlacz LCD graficzny.
- Programowalny.
- Technologia ADAPTIVE-POWER® – dostosowuje moc do wydajności.
- Technologia DUAL-TEMP® – utrzymuje oddzielne temperatury na górze i dole komory.
- Technologia COOL-AROUND® – gwarantuje temp. obudowy maks. +40°C.
- System BEST-FLOW® – kontroluje przepływ gorącego powietrza w komorze.
- System SWING-IN/OUT® (opcja) – zmniejsza ubytki ciepła przy wejściu i wyjściu do komory.
- Technologia REMOTE-MASTER® (opcja) – zdalna kontrola i zarządzanie piecem.
- System oszczędzania energii elektrycznej.
- Timer.
- Blokada funkcji.
- System diagnostyczny.
- Blaty odstawcze na gotową pizzę i inne wypieki.
- Wersja elektryczna.
Pojemność i wydajność pojedynczej komory pieca:
- 2x o330 mm – 25 pizz/h.
- 1× 600×400 mm – 10 pizz/h.
Dane techniczne
- Zasilanie: 400V.
- Ilość komór: 1-przelotowy.
- wymiary w mm: 1240x800x(H)480.
- wymiary komory (mm): 600x410x(H)80.
- moc całkowita (kW): 6,9.
- Zakres mocy: 6 do10 kW.
- Stan: powystawowy (uruchomiony 1-krotnie). Urządzenie pogwarancyjne.
Podstawa na kołach do pieca T64E H600 (MFS60) zawarta w cenie.