Kakao surowe kruszone ziarna BIO 21g
Oryginalny smak chrupiących, mocno kakaowych pokruszonych ziaren kakaowca znany jest od tysiącleci. Świeżo zebrane ziarna kakaowca są poddawane kilkudniowej fermentacji, następnie są suszone w niskiej temperaturze i starannie selekcjonowane. Kruszone ziarno kakaowca to źródło błonnika pokarmowego. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Składniki: 100% kruszone ziarna surowego kakao bio.
Wartości odżywcze:
- wartość energetyczna: kJ 2416 / kcal 577
- tłuszcz: 52g w tym kwasy nasycone: 30g
- węglowodany: 6g w tym cukry 1,5g
- białko: 13g
- błonnik: 23g
- sól: 0,02g
Bez gmo, organiczny, koszerny, wegański, wegetariański, bez glutenu, dla diabetyków.
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.