Pasta kanapkowa o intensywnym smaku warzyw - pomidorowa, z bakłażanem i cukinią
składniki - olej słonecznikowy*, woda, nasiona słonecznika*, papryka czerwona*, przecier z pomidorów* 6%, sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, bakłażan 3%, cukinia 3%, sól morska, ocet jabłkowy*, sproszkowane białko z nasion słonecznika*, czosnek w proszku*, bazylia* 0,2%, oregano* 0,2%, rozmaryn* 0,1%, pieprz biały*
* certyfikowany składnik ekologiczny
ilość netto 140g
wartość odżywcza w 100g
wartość energetyczna 1525kJ/369 kcal
tłuszcz - 34g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,7g)
węglowodany - 11g (w tym cukry - 5,5g)
błonnik - 2,0g
białko - 3,6g
sól - 1,6g
pochodzenie składników - Rolnictwo UE/spoza UE