Ciasteczka ryżowe w stylu mochi 3 rodzaje:
sezamowe
fasola adzuki
orzeszki ziemne
Masa netto: 450g (15x30g)
Składniki: Sezamowe ciasto ryżowe: maltoza, pasta sezamowa 20 % ( sezam, 53,2%, orzechy ziemne, fasola adzuki, cukier, glukoza, emulgator E471, olej sojowy, aromat , sól), ryż kleisty w proszku 15,2%, cukier, cukier, sezam 3%, woda, substancja konserwująca E200, emulgator E471, substancja zagęszczająca E415. Orzechowe ciasto ryżowe: maltoza, pasta orzechowa 19,5 % ( orzechy ziemne 88,1%, cukier, olej sojowy, sól, aromat ), ryż kleisty w proszku 15,2%, cukier, orzechy ziemne w proszku 2,5%, woda, mąka sojowa, glukoza, substancja konserwująca E200, emulgator E471,, substancja konserwująca E202. Ciasto ryżowe z fasolą adzuki: maltoza, pasta z fasoli adzuki 20 % ( fasola adzuki 42,6%, maltoza, cukier, olej sojowy ), ryż kleisty w proszku 15,2%, cukier, proszek z ziemniaków, woda, substancja konserwująca E200, emulgator E471,, substancja zagęszczająca E415.
Produkt zawiera śladowe ilości glutenu i orzechów.
Przechowywać w suchym miejscu.
Średnie wartość odżywcza dla 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1562 kJ / 373 kcal
Tłuszcze całość - 1,5 g
W tym nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 87 g
W tym cukry - 42 g
Białko - 1,9 g
Sól - 0,12 g
Najlepiej spożyć przed: 13.04.2024
Waga netto: 450 g ( 15 x 30g )
Kraj pochodzenia: Tajwan