Mango puree
EAN: 5902693183969
Parametry produktu: :
Rodzaj: Owoce w puszce
Skład podstawowy: Mango
Zawartość netto: 425 g
Składniki: mango puree, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Tajlandia
Temperatura przechowywania min - max: 5 - 30 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Kraj pochodzenia głównego składnika: Tajlandia
Waga jednostkowa brutto: 0,51 kg
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: -Konshurt Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. K. -: Korfantego 26 - i miasto: 42-202 Częstochowa PL
Alergeny: :
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Przechowywanie: :
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pakowanie w atmosferze chronionej: Nie
Sposób obróbki produktu: Gotowy do jedzenia
Instrukcje dotyczące przygotowania: Gotowe do spożycia po wyjęciu z puszki
Wartość odżywcza: :
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 0,6 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 71 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce: 297 kJ/100g
Wielkość porcji: 100 g