Masło orzechowe z 4 rodzajów orzechów 350g BIO
0
Masło złożone z 4 rodzajów orzechów z dodatkiem odrobiny morskiej soli. Wysokoenergetyczne „smarowidło” z dużą zawartością białka i roślinnych tłuszczy. Bardzo dobre do kanapek, krakersów, obwarzanków czy sucharków.
Orzechy pochodzą z upraw ekologicznych
100 g produktu zawiera 23g białka, 53g tłuszczy, co daje 2590 kJ energii :)
Składniki: orzechy ziemne, orzechy nerkowca, orzechy laskowe, migdały, morska sól.
Wartość odżywcza (na 100 g produktu)
Energia : 2743 kJ/662 kcal
Tłuszcz : 55,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 7,0 g
Węglowodany : 37,0 g
w tym cukry : 10,0 g
Błonnik : 7,0 g
Białko : 24,0 g
Sól : 0,35 g
Waga: 350g
Masło orzechowe z 4 rodzajów orzechów BIO 350g JORI