Makaron AGNESI Spaghetti 500g
Makaron produkowany we Włoszech z pszenicy durum, w największej ilości używając odmiany Kronos. Ta odmiana charakteryzuje się łagodnym smakiem, złotym kolorem oraz dużą zawartością białka. Makaron ten poddawany jest powolnemu 15-godzinnemu suszeniu, dzięki czemu makaron zachowuje doskonałą sprężystość po ugotowaniu.
Skład: mąka z pszenicy twardej durum
Spaghetti - makaron w kształcie długich nitek
Kraj pochodzenia: WŁOCHY
Wartości odżywcze w 100g:
- Wartości odżywcze w 100g:
- Wartość energetyczna 1521 kJ (359 kcal)
- Tłuszcz 1,5g, w tym:
- kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g
- Węglowodany 72g, w tym:
- cukry 2,5g
- Białko 13g
- Sól 0,005g
Zapraszamy na inne nasze aukcje, gdzie oferujemy sypkie produkty spożywcze NA WAGĘ!
Jeśli masz pytania odnośnie produktów, pisz! Chętnie z Tobą porozmawiamy.
Zapraszamy do zakupów!