MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - RAPUNZEL
RAPUNZEL (kremy orzechowe, kostki, ketch
SKŁADNIKI mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1542 kJ/364 kcal Tłuszcz - 3,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g Węglowodany - 75 g w tym cukry - 1,0 g Błonnik - 2,5 g Białko - 8,0 g Sól - 0,03 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 31.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 2.00
- Masa netto (g): 250
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 8.50
- Producent: RAPUNZEL (kremy orzechowe. kostki. ketchupy. inne
- Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
- CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP): Włochy
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Producent - nazwa i adres: RAPUNZEL NATURKOST GMBH. RAPUNZELSTRABE 1. D-87764 LEGAU
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)