Dokładny pomiar:
Te same lub różne ilości ciasta można łatwo i szybko rozmieścić. Idealnie nadaje się do pieczenia chleba o tej samej wielkości.
Wskazówka:
Skrobak do ciasta należy wcześniej zanurzyć w mące lub wodzie, aby uniknąć przywierania.
Wygodna konstrukcja:
prosty nowoczesny styl, zakrzywiony uchwyt, ergonomiczny design, łatwiejszy do trzymania niż inne kształty uchwytu.
Bezpieczny materiał:
metalowy skrobak do ciasta wykonany jest ze stali nierdzewnej 304, a plastikowy skrobak do ciasta jest wykonany z tworzywa sztucznego PE przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Są bezpieczne, niezawodne i trwałe. Po użyciu wystarczy spłukać krajalnicę do ciasta wodą.
Szeroki zakres zastosowań:
praktyczne narzędzia do pieczenia ciast, chleba, ciasta, karmelu, brownies, deserów, śmietany, pizzy i makaronu. Można również kroić miękkie produkty spożywcze, takie jak pomidory, ogórki i inne warzywa.
Zawartość opakowania:
3-częściowy zestaw, 1 skrobak ze stali nierdzewnej, 2 skrobaki z tworzywa sztucznego (biały i zielony).
Skrobak ze stali nierdzewnej ma wymiary 16 x 12 cm, skrobak z tworzywa sztucznego 12 x 9,5 cm.