Sól zmiękczająca sprawia, że mięso staje się kruche i delikatne. W tym celu najlepiej natrzeć je z obu stron solą Kotányi, ponakłuwać widelcem i odstawić na pół godziny. Na koniec podsmażyć.
Kotányi Jakość Premium Jakość poparta doświadczeniem. Tradycja od 1881 roku.
Wszystko zaczęło się w 1881 r. od Janosa Kotányi i papryki. Wkrótce dołączyły inne drogocenne przyprawy i zioła z całego świata. Dziś, tak samo jak przed laty, są naszą największą pasją. Wieloletnie doświadczenie pozwala nam wyselekcjonować tylko najlepszej jakości składniki, aby uzyskać niepowtarzalny aromat Kotányi. 100% naturalny smak ziół i przypraw Kotányi - bez dodatku wzmacniaczy smaku i barwników - aby w pełni cieszyć się wyjątkowością przygotowanych przypraw.
100% naturalny smak!. bez wzmacniaczy smaku. bez barwników. opakowanie zachowujące aromat