Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 10,30 zł
- Sezam niełuskany BIO 250g
- 18,29 zł z dostawą
- 38,39 zł
- Ghee Masło klarowane BIO 250g
- 48,38 zł z dostawą
- 21,83 zł
- Mrożona Soja Edamame strąki Regular Blanch Shirokiku 400g
- 30,82 zł z dostawą
Opis
Składniki:
morele*(55%), koncentrat soku z agawy*, sok winogronowy*, koncentrat soku z jabłek*
substancja żelująca: pektyna jabłkowa*, sok cytrynowy*,
substancja wiążąca: cytryniany wapnia
(*składniki ekologiczne).
Sporządzono z 55g owoców na 100g produktu.
Pochodzenie składników.
Rolnictwo UE/spoza UE.
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 139 kcal/580 kJ
tłuszcz - 0,1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe < 0,1 g
węglowodany - 31,2 g
w tym cukry - 30,7 g
białko - 0,5 g
błonnik - 2,3 g
sól < 0,1 g
Certyfikat *BIO
Producent: Allos
Data przydatności do spożycia: 22.04.2015
*****************************************************************
INFORMACJA O PRODUCENCIE:
Korzenie firmy Allos sięgają lat 70. Wówczas rozpoczęły się w krajach Europy Zachodniej intensywne przemiany w społecznym postrzeganiu handlu żywnością. Zwiększająca się świadomość konsumencka (zagrożenie skażoną żywnością, działalność globalnych koncernów) oraz rozwój alternatywnych światopoglądów, promujących integralność człowieka z naturą (wegetarianizm, wysoka świadomość żywieniowa), przyczyniły się jednocześnie do rozwoju rolnictwa ekologicznego.
Utworzenie firmy Allos w 1974 roku było odpowiedzią na zachodzące tendencje. Mimo intensywnego i innowacyjnego rozwoju, nie zapomniano jednak o ideałach jakie przyświecały jej powstaniu. Wiarygodność Allos’a opiera się m.in. na pracownikach z autentycznym poczuciem misji ekologicznej, otwartym zarządzaniu oraz wierze w filozofię firmy.
Sukces wynika jednak przede wszystkim z najwyższych standardów jakościowych stosowanych podczas produkcji. Najlepsze ekologiczne surowce, idealnie dopasowane formuły żywieniowe, oraz najmniej inwazyjny proces produkcyjny…a przede wszystkim doskonały smak. Wszystkie te cechy charakteryzują produkty Allos, dzięki czemu śmiało można zaliczyć je do tzw. „klasy Premium”. Allos stał się również pionierem we wprowadzaniu alternatywnych surowców w swoich produktach. Już od 1982 roku stosuje ziarno amarantusa, tzw. „złoto Inków” w takich produktach jak, musli czy pieczywo chrupkie.
Jako pierwsza firma w Europie, Allos wprowadził również syrop z agawy, którym m.in. słodzi dżemy.
V:5
*************************************************************************************************************************
DRODZY ALLEGROWICZE!
Prosimy o zapoznanie się ze stroną "O MNIE".
Znajdziecie tam aktualne informacje (dotyczące m. in. urlopów, wysyłek).
Strona "O MNIE" stanowi integralną część aukcji.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.