HIPP Danie BIO - dynia z indykiem - bez glutenu
HIPP Dynia z indykiem to znakomite danie mięsno-warzywne dla dzieci powyżej 5. miesiąca życia. Łączy w sobie chude mięso z indyka z warzywami, które dzięki gotowaniu na parze zachowały pełnię składników odżywczych i smakowych.
Do przygotowania obiadku użyto niewielu składników, przez co ryzyko alergii, związane z jego spożyciem jest niewielkie. Nie zawiera także glutenu, mleka i jego pochodnych oraz soli (z wyjątkiem naturalnie występującej w składnikach). Skład został wzbogacony kwasami Omega 3, które są niezbędne w rozwoju mózgu i układu nerwowego. Produkty roślinne i odzwierzęce, które wykorzystano w produkcji dania, pochodzą z rolnictwa ekologicznego i nie były modyfikowane genetycznie. Produkt nie zawiera także konserwantów, zagęszczaczy, sztucznych barwników i aromatów.
Cechy produktu:
- Dla dzieci po 5. miesiącu życia
- Z mięsa z indyka i warzyw gotowanych na parze
- Prosty skład, niskie ryzyko alergii
- Zawiera kwas Omega 3, wspomagający rozwój układu nerwowego
- Konsystencja dostosowana do wieku dziecka
- Nie zawiera glutenu, mleka, laktozy, soli
- Bez konserwantów, zagęszczaczy i barwników
- Bez składników modyfikowanych genetycznie (GMO)
- Produkt rolnictwa ekologicznego
- Waga 190 g