Wybrane przez Państwa książki wysyłane są po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym lub po mailowej informacji iż przesyłka ma być wysłana za pobraniem.
Kasinka Mała 657
34-734 Kasinka Mała
tel. 604331847
gg Monika 38692513
gg Anna 44592445
e-mail: antykwariat@tezeusz.pl
Nr konta bankowego:
Millennium
60 1160 2202 0000 0001 9108 0703
ISBN: | 9788378819288 |
Wymiar: | 19.5x24.0cm |
Nr wydania: | 1 |
Seria: | - |
Ilość stron: | 478 |
Ocena: | - |
Waga: | 1,19 kg |
Indeks: | 63612901262KS |
Rok wydania: | 2013 |
Autor: | Hamelman Jeffrey |
Stan: | Nowa |
Rodzaj okładki: | Twarda |
Wydawca: | W.A.B. |
Opis książki
Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego „biblię” - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.