Opis szczegółowy
Cukierki z płynnym nadzieniem (12%) o smaku brzoskwiniowo-malinowym.
Parametry produktuTyp: Cukierki
Smak: Mieszany, Owocowy, brzoskwiniowy, Malinowy
Zawartość netto: 45 g
Dodatki: Z nadzieniem
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Turcja
Składniki: Składniki: syrop glukozowy, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, stabilizator (glicerol), kwasy (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), aromaty, regulatory kwasowości (e 325, e 332), zagęszczone soki owocowe z brzoskwiń i malin (0,2%)*, koncentrat soku z czarnej marchwi, barwnik (ekstrakt z papryki). * ekwiwalent 1,4% soku owocowego.
Wymiar opakowania (SxWxG): 138 x 172 x 405 mm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 108 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 6 warstw (warstwa)
Waga brutto: 5,98 kg
Liczba opakowań konsumenckich: 12960 szt.
Wysokość palety: 1,18 m
Kod CN: 1704 90 71
Waga jednostkowa brutto: 0,05 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 648 op. zb. (DU)
AlergenyJęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywczaWielkość porcji: 45 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,08 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 73 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): <0,1
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 378 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): <0,1
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g