Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- licytacja2 dni
- 15,00 zł
- *BLOX* APTEKA ŻYWNOŚCI - Jean Carper
- 21,99 zł z dostawą
- 7,27 zł
- Apteka żywności - J Carper
- 11,26 zł z dostawą
Opis
HACCP / GHP / BHP Sklep Spożywczego , wpisz swoje dane | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NOVTUR@ONET.EU PRZESYŁKA : - PRZEDPŁATA 8,00 zł - POBRANIE 17,00 ZŁ |
Dzisiaj mam do zaoferowania
PROFESJONALNIE OPRACOWANĄ , KOMPLETNĄ I JEDYNIE NA ALLEGRO orginalna GOTOWĄ Księge HACCP DLA Sklepu Spożywczego + GHP / GMP AKTUALIZACJA MATERIAŁÓW: 01 stycznia 2012 r Na tej aukcji Otrzymasz się , co inni oferują : Księgę HACCP, instrukcje , Procedury , Karty kontrolne , gotowe schematy technologiczne graficzne i opisowe , szczegółowo omówione zagrożenia wraz z ANALIZA , krytyczne Punkty Kontroli . Wszystko profesjonalnie opracowane !
Opracowany system HACCP został wdrożony w wielu sklepach . DOKUMENTACJA ta byla kilkakrotnie kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana przez ta instytucję . Na ALLEGRO można kupić wzory formularzy i instrukcji HACCP za 20 czy 35 zł, ale będziesz musiał spędzić przy ich wypełnianiu ponad 20 godzin o ile będziesz wiedział jak do tego się zabrać U NAS OTRZYMUJESZ GOTOWY HACCP ! Księga na CD- należy wpisać tylko swoje dane.
Jeżeli jestes właścicielem sklepu spożywczego , - ta DOKUMENTACJA jest po prostu dla Ciebie . JESTEM LICENCJONOWANYM Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i DOKUMENTACJA HACCP, GHP / GMP jest zbiorem mojej pracy . DOKUMENTACJA ta jest zgodna z aktualnie obowiązującymi przepisami i Na pewno przyda Ci Się podczas Kontroli SANEPIDU Informuję , Ze JESTEM ZAREJESTROWANYM Wydawca w Bibliotece Narodowej oraz posiadam Numer wydawcy 927309 W Księdze HACCP DLA sklepu spożywczego znajdziesz szczegółowy Opis i Produktów przeznaczenie : -pakowane produkty, Produkty wymagające przechowywania - W temperaturach minusowych -mrożonki , Produkty wymagające przechowywania - W chłodniczych temperaturach /mięso, wędliny , sałatki , ciasta/ - Produkty nietrwałe pakowane Lub niepakowane -Pieczywo , wyroby półcukiernicze , Warzywa , owoce Księga HACCP : Księga spełnia wytyczne dyrektyw unii Europejskiej , wymagań zawartych W Codex Alimentarius oraz wymagań Polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID . 1. Profil Zakładu 2. Normy związane 3. Definicje 4. Wymagania systemu HACCP 4.1. Odpowiedzialność kierownictwa 4.1.1.a. Polityka stracony żywności 4.1.1.b. Zakres systemu HACCP 4.1.2. Organizacja 4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny 4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia 4.1.2.2 . Szef Zespołu HACCP 4.1.2.3 . Zespół HACCP 4.1.2.4 . Szkolenia oraz kwalifikacje : świadomość zasad stracony żywności 4.1.3. Przegląd kierownictwa 4.2. Wymagania systemu HACCP 4.2.1. Wymagania ogólne 4.2.2. Plan HACCP 4.2.3. GMP 4.3. Nadzór nad dokumentami 4.4. ANALIZA zagrożeń 4.4.1. Wymagania ogólne 4.4.2. Opis produktu 4.4.3. sposobów Identyfikacja wyrobu zastosowania 4.4.4. Schemat procesu , plan sytuacyjny 4.4.5. Identyfikacja oraz OCENA zagrożeń 4.5. Kontrola zagrożeń 4.5.1. Określenie środków kontrolnych 4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP 4.5.3. Limity krytyczne DLA każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP 4.5.4. System Monitorowania DLA każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP 4.5.5. Działania naprawcze DLA każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP 4.6. ŚRODKI GMP 4.6.1. Identyfikacja środków GMP 4.6.2. Dokumentowanie środków GMP 4.7. Działania W systemie HACCP 4.7.1. Zapisy W systemie HACCP 4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym 4.7.3. Informowanie Stron oraz wycofanie wyrobu 4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do Kontroli , pomiarów i Badań oraz metodami analitycznymi 4.8. Utrzymanie systemu HACCP 4.8.1. Wymagania ogólne 4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP 4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP 5. Lista załączników do Księgi HACCP 6. Dokumenty związane z Księga HACCP Wraz z Księga otrzymasz Instrukcje GHP / GMP :
· Instrukcja Higieny Pracy Na stanowisku · Instrukcja Higieny Transportu gotowych Wyrobów · Instrukcja higienicznego korzystania z WC DLA pracowników · Instrukcja mycia i odkażania rak oraz pomieszczeń taolet · utrzymaniawzwodu instrukcja porządku , czystości i higieny zakładzie wagowych Pracy oraz otoczeniu Jégo · Instrukcja rozmrażania , mycia i dezynfekcji Urządzeń chłodniczych i zamrażarek · Instrukcja mycia i dezynfekcji rak · Zakładu zabezpieczenia instrukcja PRZED szkodnikami · Instrukcja przyjęcia towaru , magazynowania i ekspozycji · Instrukcja przyjęcia urzędowej wizytujących osob Kontroli Zakładu · Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni · zaopatrzenia instrukcja Zakładu wodę wagowych · W przypadku postępowania instrukcja wyników badania niezgodnych z wymaganiami · Szkolenia personelu instrukcja · Instrukcja mycia i dezynfekcji Sali Sprzedaży · Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków Spożywczych · Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszów · Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z Obrotu · czystości utrzymaniawzwodu rampy instrukcja · Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy Karty wykonywanych czynności
Procedury
+ GRATIS MATERIAŁY BHP Ponadto otrzymasz szczegółowe informacyjnym JAK wdrożyć GHP / GMP ora HACCP W swoim zakładzie .
Otrzymasz również materialy, przez moc przeszkolić swoich pracowników z systemu HACCP. < < Z przykrością muszę stwierdzić , Iz Na łamach Allegro pojawiła Się nieuczciwa konkurencja , która wykorzystuje moje opracowania.Zdarzają Się osoby , ktoré kopiują Lub całość Cześć moich opisów aukcji następnie Opisy umieszczają W swoich związku aukcjach.W z Tym jeśli masz zamiar kupić dokumentację ABY później odsprzedawać ja Dalej , aby Musisz mieć świadomość konsekwencji jakie wiążą Się z Tym. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć |
© AllegroPromo
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.