Przedmiotem oferty jest książka elektroniczna (EBOOK) zabezpieczona ADOBE DRM
(to nie jest zwykły pdf/epub)
<div align="center"><h4><b>Nie samym kodem informatyk ?yje!</b></h4></div><p>Cho? trudno to sobie wyobrazi?, w ?yciu ka?dego programisty, administratora, webmastera czy hakera przychodzi w ko?cu taka chwila, kiedy musi wyj?? zza ukochanego monitora i najzwyczajniej w ?wiecie co? zje??! W ko?cu informatyk te? cz?owiek i nie tylko g?d wiedzy zaglda mu w oczy! Niestety nikt nie wymy?li? jeszcze sposobu na to, by ?cign? z sieci aplikacj? z technikami kuchennymi i za?adowa? j bezpo?rednio do komrek pami?ci. Je?li wi?c b?d w programie w?cza w Tobie automatyczny mechanizm rozwizywania pasjonujcej zagadki, a w kuchni ko?czy si? powa?n awari skutkujc zamwieniem pizzy - pora spojrze? na gotowanie jak na nowy, pasjonujcy algorytm. Wbrew pozorom tutaj tak?e cig jasno zdefiniowanych czynno?ci daje oczekiwany wynik, a nauka gotowania podobnie jak zg??bianie linijek kodu nierozerwalnie ?czy si? z dociekliwo?ci, zadawaniem pyta? i znajdowaniem ?rde? informacji. Chyba co? o tym wiesz, prawda? </p><p>Trzymasz w r?kach co? wi?cej ni? zwyk? ksi?k? kucharsk. Oto pierwsza publikacja dla informatykw, ktra zamiast zagoni? Ci? do klawiatury, wyp?dzi Ci? zza niej i zainspiruje do smakowitych kulinarnych eksperymentw! Otrzymasz przy tym solidn porcj? syccej umys? i ?o?dek wiedzy, m.in. na temat niezb?dnych w kuchni narz?dzi, sk?adnikw, czasu i temperatury gotowania poszczeglnych produktw czy fizjologii smaku i zapachu. Autor i pasjonat sztuki kulinarnej, Jeff Potter, udzieli Ci mnstwa praktycznych wskazwek i zasypie ?wietnymi przepisami o r?nym stopniu trudno?ci od tych s?odkich i dziecinnie prostych po niezwykle wyrafinowane. Na kartach ksi?ki znajdziesz tak?e mnstwo podsycajcych Twoj kreatywno?? wywiadw oraz rozmw z naukowcami, technologami ?ywienia, mistrzami kulinarnymi i autorami kuchennych blogw. Wszystko po to, aby szybko i przyjemnie przybli?y? Ci? do realizacji ambitnego zadania, przygotowania smacznego i zdrowego posi?ku!</p><br /><hr /><div align="center" style="color:#CC3300;"><strong><a href="ASK_FOR_LINK_1quote;>Poznaj przepisy Jeffa Pottera na blogu o gotowaniu! <br />»</a></strong><hr /></div><br /><div align="center"><h4><b>A oto przedsmak tego, co znajdziesz na kolejnych kartach ksi?ki:</b></h4></div><ul><li>Przygotujesz swoj kuchni? do wielkich wyzwa? i dokonasz kalibracji narz?dzi, ktrymi dysponujesz.</li><li>Dowiesz si?, dlaczego niektre produkty piecze si? w temperaturze 175C, a inne w 190C, a tak?e jak szybko przygotowa? pizz?, je?li podkr?cisz piekarnik do 540C.</li><li>Poznasz najwa?niejsze reakcje, z jakimi b?dziesz mie? do czynienia podczas gotowania denaturacj? bia?ek, reakcj? Maillarda, karmelizacj?. I dowiesz si?, jak wp?ywaj one na przyrzdzane przez Ciebie dania.</li><li>Poeksperymentujesz i zabawisz si? z potrawami, wykorzystujc hydrokoloidy i technik? sous vide.</li><li>Dowiesz si?, co maj do powiedzenia naukowcy, technolodzy ?ywienia, eksperci od no?y, mistrzowie kulinarni, autorzy i inne osoby tworzce przebogaty ?wiat sztuki kulinarnej, zamieszkiwany przez takich samych zapale?cw, jak pasjonaci komputerw!Apetyt ro?nie w miar? czytania!</li></ul><div align="center"><b>Ksi?k? Gotowanie dla geekw <a href=ASK_FOR_LINK_1quote;>poleca Kuchnia +!</a></b></div>
- Autorzy: Potter, Jeff
- Wydawnictwo: Helion
- Data wydania: 2012
- Wydanie:
- Liczba stron: 424
- Format pliku: DRM EPUB
- Język publikacji: polski
- ISBN: 9781457172687
Kupując w tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp do treści cyfrowych i na podstawie art. 38 pkt 13 Ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta w momencie pobrania pliku rezygnujesz z prawa do odstąpienia od umowy zawartej na odległość.
UWAGA - plik jest zabezpieczony ADOBE DRM:
- Plik można pobrać maksymalnie 6 razy i tylko przez 24 miesiące od zakupu;
- Brak możliwości drukowania i kopiowania treści;
- Do otworzenia ebooka niezbędny jest dodatkowy program - Adobe Digital Editions.
WAŻNE:
W tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp na PÓŁCE ALLEGRO.
Brak możliwości zwrotu po pobraniu pliku z półki.
Nie przesyłamy plików bezpośrednio na e-mail.