Opis szczegółowy
Wyśmienity włoski ser, jako dodatek do sałatek, pizzy i zapiekanek.
Parametry produktuRodzaj mleka: Krowie
Rodzaj sera: Ser biały
Typ sera: Włoski
Forma: Tarty
Smak: Naturalny
Składniki: Mleko, skrobia ziemniaczana,sól,bakterie fermentacji mlekowej,podpuszczka mikrobiologiczna
Zawartość tłuszczu: Półtłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 20%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 2 kg
Liczba opakowań konsumenckich: 1 szt.
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 6 °C
Waga brutto: 10,7 kg
Waga jednostkowa brutto: 2,02 kg
Wymiar opakowania (SxWxG): 396 x 220 x 296 mm
Wysokość palety: 2,45 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 56 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 7 warstw (warstwa)
Kod CN: 0406 20 00
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 8 op. zb. (DU)
AlergenyOrzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 20 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1191 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,4 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 286 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 14 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): <0,5
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 24 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2,5 g