Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 52,99 zł
- Gwarancja najniższej ceny
- Enzymy w technologii spożywczej J. Whitehurst Rober, van Oort Maarten
- 61,98 zł z dostawą
- 84,46 zł
- TECHNIKI ROZLUŹNIENIA POZYCYJNEGO.
- 105,45 zł z dostawą
- 26,00 zł
- TECHNOLOGIA CHEMICZNA NIEORGANICZNA
- 35,99 zł z dostawą
Enzymy w technologii... Maarten Van Oort (6668282013)
Sprzedający Virtualo
poleca 98,60%
|
424
Opis
Virtualo
Masz pytania? Skontaktuj się z nami
Enzymy w technologii spożywczej
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
Zabezpieczenie: watermark
Formaty e-booka: epub, mobi
Cena Virtualo (w tym VAT):74.20zł
Intensywnie rozwijający się przemysł spożywczy poszukuje nowych technologii, które rozwiążą dotychczasowe problemy technologiczne - zmniejszą koszt produkcji, zwiększą produkcję przy jednoczesnej gwarancji wysokiej jakości produktu. Pożądaną cechą nowych technologii jest niski nakład inwestycyjny i w miarę nieskomplikowane operacje jednostkowe. Wykorzystanie enzymów w przemyśle spożywczym to realna szansa do zrealizowania tych warunków.
Najważniejsze korzyści płynące z zastosowania enzymów to:
• przyspieszenie procesów technologicznych,
• możliwość uruchomienia produkcji nowych asortymentów żywności (w tym żywności funkcjonalnej),
• podniesienie jakości i atrakcyjności oraz wydłużenie trwałości produktów żywnościowych,
• możliwość zwiększenia wydajności tradycyjnie stosowanych surowców i zmniejszenie kosztów produkcji.
W publikacji znajdziemy informacje na temat zastosowania enzymów w wielu gałęziach przemysłu spożywczego:
- mleczarstwie
- piekarnictwie
- piwowarstwie
- przetwórstwie ryb
- przetwórstwie owoców i warzyw
- przetwórstwie mięsa
Masz pytania? Skontaktuj się z nami.
+48 22 461 08 87 biuro@virtualo.pl
Biuro czynne: poniedziałek-piątek w godz. 9:00-17:00
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.