Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 40,00 zł
- Neo Riodine Asmidar Warszawa Apteka Lek Jod
- 50,95 zł z dostawą
- 13,60 zł
- Glukoamylaza enzym rozkład skrobi Browin
- 22,59 zł z dostawą
- 77,00 zł
- CHOROBY WENERYCZNE Emil Wyrobek
- 85,99 zł z dostawą
Enzym AlphaAmylaza rozkłada skrobię na dekstryny (2534160568)
Sprzedający sklepyhobby_pl
poleca 99,50%
|
593
Opis
SklepyHobby
ul. Szkolna 1A
83-130 Kulice
Telefon: 509401831
E-mail: biuro@sklepyhobby.pl
Jesteśmy do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach od 09:00-17:00
Paczki wysyłamy codziennie za pośrednictwem Poczty Polskiej lub kurierem. Możliwy odbiór osobisty w siedzibie firmy, po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu
Po wygranej aukcji prosimy o wpłatę wartości towaru plus koszty wysyłki. W tytule przelewu proszę podać swój nick z allegro. Wysyłki realizujemy po zaksięgowaniu wpłaty.
Nr konta wraz z danymi do przelewu zostanie również wysłany na adres mailowy podany podczas rejestracji konta.
Numer konta:
MULTIBANK - 97 1140 2017 0000 4102 1289 8886
Kilka słów o nas:
Jesteśmy legalnie działającą firmą, na wszystkie zakupy wystawiamy paragon lub na życzenie Faktura Vat.
Naszą pasją jest wszystko co możemy wytworzyć domowymi sposobami, prawie tak jak robili to nasi przodkowie. Od lat poszerzamy swoje zainteresowania i ulepszamy technologie tworzenia naszych specjałów. Samodzielnie wytwarzamy wina, piwa, miody pitne, nalewki, wódki smakowe, pieczemy chleb, wędzimy wędliny domowe, robimy domowe przetwory i sery. Oprócz tego uprawiamy ogród, skąd bierzemy wiele produktów, do tego nasze hobby to też wędkarstwo i akwarystyka.
Przedmioty zakupione na wszystkich naszych aukcjach pakujemy w jedną paczkę.
Przy każdym przedmiocie staramy się podawać jego wagę i koszty całkowite można sobie obliczyć wg cennika. W razie wątpliwości proszę o kontakt w celu określenia kosztów przesyłki.
Przy wpłacie na konto:
List polecony do 0,5kg: 4,5 zł, ekonomiczny, 6 zł priorytetowy
Paczka do 1 kg: 9,5 zł - ekonomiczna, 11 zł - priorytetowa
Paczka do 2 kg: 11 zł - ekonomiczna, 13 zł - priorytetowa
Paczka do 5 kg: 13 zł - ekonomiczna, 14,5 zł - priorytetowa
Kurier do 30kg: 14,5zł
Za pobraniem:
Paczka do 0,5 kg: 10,5 zł - ekonomiczna, 13,5 zł - priorytetowa
Paczka do 1 kg : 12,5 zł - ekonomiczna, 15,5 zł - priorytetowa
Paczka do 2 kg : 14 zł - ekonomiczna, 17 zł - priorytetowa
Paczka do 5 kg : 16 zł - ekonomiczna, 19 zł - priorytetowa
Kurier do 30kg: 17,5zł
Enzym AlphaAmylaza waga 5g
Enzym AlphaAmylaza 4g na 3kg skrobi - rozkłada skrobię na dekstryny.
Jak przygotować zacier:
Sposób pierwszy – sama skrobia:
W naczyniu minimum 17l zagotować 10 litrów wody dodać całą zawartość enzymu z saszetki i mieszając dodać 5 kilogramów skrobi. Gotować zacier przez godzinę systematycznie mieszając (zwłaszcza przez pierwsze 30 min.) w celu uniknięcia przypalenia. Po upływie 1 godziny odłączyć grzanie i odczekać aż zacier ostygnie. Następnie przelać go do fermentora i uzupełnić zimną/letnią wodą do całkowitej objętości 25 litrów, tak by temperatura nastawu miała około 25C (temperatura pokojowa). Do tak przygotowanego nastawu należy dodać drożdże gorzelnicze do zacierów zbożowych, takie które zawierają enzym AMG np.: Coobra Whisky Yeast.
Sposób drugi - 50:50 - skrobia : cukier:
W naczyniu minimum 17l zagotować 10 Litrów wody dodać całą zawartość enzymu z saszetki i mieszając dodać 3 kilogramy skrobi. Gotować zacier przez godzinę systematycznie mieszając (zwłaszcza przez pierwsze 30min.) w celu uniknięcia przypalenia. Po upływie podanego czasu wyłączyć grzanie, dodać 2-3kg cukru lub glukozy i mieszać do całkowitego rozpuszczenia. Przelać zacier do fermentora i uzupełnić zimną wodą do całkowitej objętości 25 litrów, tak by temperatura nastawu miała około 25C (temperatura pokojowa). Do tak przygotowanego nastawu należy dodać drożdże gorzelnicze do zacierów zbożowych, takie które zawierają enzym AMG np.: Coobra Whisky Yeast.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.