Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 8,99 zł
- Drożdże Gorzelnicze TURBO FRUIT spiritferm bimber
- 18,98 zł z dostawą
- 16,90 zł
- Glukoza do fermentacji i do butelek do piwa nastaw
- 26,89 zł z dostawą
- 10,00 zł
- PIWO 6 x 0,5l - torba/transporter
- 17,99 zł z dostawą
Drożdże gorzelnicze SpiritFerm Turbo Fruit, bimber (6286660652)
Sprzedający swiatdrozdzy
poleca 99,80%
|
491
Opis
Kontakt
Świat Drożdży S.C.
35-011 Rzeszówul. Dojazd Staroniwa 2/31
Tel.:
+48 504 266 006
+48 660 371 800
E-mail: biuro@swiatdrozdzy.pl
mbank
31 1140 2004 0000 3102 7441 2174
Wysyłka
Sposób wysyłki:
- List priorytetowy 6zł (do każdej kolejnej szt. dopłata 1zł).
- List polecony ekonomiczny 5zł (do każdej kolejnej szt. dopłata 1zł).
Drożdże gorzelnicze SpiritFerm Turbo Fruit
Specyfikacja produktu
Cena: 6.90 zł
Opis produktu
Drożdże przeznaczone do zrobienia domowego koniaku, brandy, kalwadosu czy innych destylatów owocowych! Drożdże SpiritFerm Turbo FRUIT to specjalnie wyselekcjonowane i wysoko alkoholizujące (do 18%) drożdże przeznaczone do fermentacji nastawów owocowych, ukierunkowane na uwydatnienie aromatów owoców użytych do fermentacji. Zestaw zawiera dawkę enzymów ułatwiających fermentację owoców. Opakowanie na 25 litrów nastawu owocowego.Optymalna temperatura fermentacji 20-27oC, w temperaturze 25oC – czas fermentacji 4-6 dni. Należy pamiętać, aby temperatura nastawu nie przekroczyła 35oC. Aby otrzymać 18% alkoholu, moszcz owocowy należy uzupełnić syropem cukrowym. Ilość cukru jaka należy zastosować to około 200-300g/1litr moszczu (w zależności od rodzaju użytych owoców).
© PanelReklamowy
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.