Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 47,44 zł
- Dieta optymalna Dieta idealna - Jan Kwaśniewski
- 56,43 zł z dostawą
- 79,51 zł
- Dieta bezglutenowa - co wybrać?
- 88,50 zł z dostawą
- 12,99 zł
- Dieta na luzie - Anka Dziedzic
- 22,98 zł z dostawą
Dieta bezglutenowa -... Hanna Kunachowicz (6186964706)
Sprzedający Virtualo
poleca 98,20%
|
432
Opis
Virtualo
Masz pytania? Skontaktuj się z nami
Dieta bezglutenowa - co wybrać?
Wydawnictwo: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Zabezpieczenie: watermark
Formaty e-booka: epub
Cena Virtualo (w tym VAT):45.00zł
Drugie wydanie książki „Dieta bezglutenowa: co wybrać?” zostało napisane przez specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia oraz Instytutu „Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka”. Dostarcza wszechstronnej, aktualnej, ugruntowanej naukowo, ale podanej przystępnie wiedzy o diecie bezglutenowej. Przybliża Czytelnikowi:
- właściwości glutenu
- zasady układania diety bezglutenowej w świetle zaleceń żywieniowych
- wartość odżywczą produktów bezglutenowych
- wymagania dotyczące znakowania gotowych produktów bezglutenowych
- praktyczne zasady przygotowywania potraw bezglutenowych
- aktualne zalecenia do stosowania diety bezglutenowej
Publikację wyróżnia obszerna część tabelaryczna z danymi o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych w produktach naturalnie niezawierających glutenu oraz w produktach bezglutenowych wytworzonych przemysłowo.
Książka powstała z myślą o chorych na celiakię i inne choroby glutenozależne, dietetykach, a także osobach gotujących (zawodowo lub w domu).
Masz pytania? Skontaktuj się z nami.
+48 22 258 13 88 biuro@virtualo.pl
Biuro czynne: poniedziałek-piątek w godz. 9:00-17:00
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.