DESER KOKOSOWY PANNA COTTA W PROSZKU WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 46 g - BIOVE
SKŁADNIKI: 43 % napój kokosowy w proszku* (75 % napój kokosowy*, maltodekstryna*), nierafinowany cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, substancja żelująca: agar*; 1,5 % wanilia Bourbon*, sok z cytryny w proszku*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Mieszanka w proszku - baza do tworzenia tradycyjnego deseru Panna Cotta; która pozwala na szybkie i proste przygotowanie tradycyjnego deseru. Opakowanie wystarcza na 4 porcje po 110 g. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po przygotowaniu z napojem kokosowym Wartość energetyczna: 875 kJ/211 kcal Tłuszcz: 19 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g Węglowodany: 8,9 g w tym cukry: 5,7 g Błonnik: