Czekoladki z Orzechami Laskowymi DIABETKI 100 g
Niski indeks glikemiczny, bez glutenu.
SKŁAD: substancja słodząca: maltitol, czekolada (25%) [miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat naturalny waniliowy], tłuszcz roślinny (z ziarna palmy), orzechy laskowe (21,5%), mleko pełne w proszku, orzechy włoskie (5,5%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (shea), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyny (z soi), naturalne aromaty.
ALERGENY: Zawiera mleko, soję, orzechy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto
100 g
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 2335 kJ / 560 kcal
Tłuszcze 35,4 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasysone 17,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe jednonasysone 13,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe wielonasysone 3,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe trans < 0,06 g
OMEGA-3: 0,3 g
OMEGA-6: 2,8 g
Azot 1,2 g
Białko 7,5 g
Węglowodany 51,8 g
- w tym cukry 7,5 g
Błonnik pokarmowy 2,2 g
Sól 0,2 g