Diamant Cukier puder 400 g
DIAMANT Cukier puder to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Jest to znakomity składnik zarówno do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany jak i mas serowych, makowych. Produkt ten doskonale nadaje się do ozdabiania wypieków i deserów. Świetnie również sprawdza się jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor. Produkt pakowany jest w torebkę 400 g.
Skład: Cukier biały
Wartości odżywcze:
- Węglowodany: 100 g
- w tym cukry: 100 g
- Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Wartość energetyczna: 1700 kJ/400 kcal
- Sól: 0 g
- Białko: 0 g